Technische oplossingen

Wij beschikken bij KCnT verder over de praktische en theoretische kennis om zowel grond- als aansluitingswerken voor Telecom, gas en elektriciteit adequaat uit te voeren. Zo plaatsen, vervangen en sluiten wij elektriciteits- en gasmeters aan vanaf het openbaar distributienet tot bij de klant. Onze techniekers zijn gediplomeerd om meerdere taken in te vullen en zij beschikken tevens over de juiste mentaliteit en de nodige ervaring.

Wij staan bij KCnT garant voor het installeren,  assembleren onderhouden en herstellen van meters voor aardgas en elektriciteit. Daarnaast kunnen wij op regelmatige tijdstippen controletesten uitvoeren als onderdeel van de veiligheidsregelgeving die van toepassing is. Verder werken onze mensen aan het materiaal en de configuratiesoftware van de betrokken energiemaatschappij. Als laatste kunnen onze medewerkers gebruikers ter plaatse adviseren, opleiden en zelfs ondersteunen.

Net zoals bij al onze services staan kwaliteit, stiptheid en klanttevredenheid centraal. Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers staan garant voor deze voorwaarden en streven altijd het maximale na. Aarzel dus niet en contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende informatie.

KCnT heeft al enkele grote projecten achter de rug met partners zoals Fluvius, APK, Esas,..