Training

Training

Onze opleidingen zijn meer dan uitgewerkte ideeën. KCnT zet in op geïntegreerde benadering die inspeelt op de noden van uw onderneming. KCnT luistert en denkt mee met uw bedrijf om uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

Wij beschikken bij KCnT over een uitgebreide ervaring inzake training. Onze trainingen kunnen vanuit meerdere perspectieven vertrekken. Zowel vanuit een communicatief, technisch als vanuit een sales oogpunt. Bij onder meer Esas, Telenet, Proximus, VDAB, Socalim en VOO hebben wij dan ook vanuit verschillende van deze perspectieven trainingssessies verzorgd.

Wij bieden geïntegreerde opleidingen aan op meerdere domeinen. Zo hebben wij ervaring met sessies inzake BA4 en BA5, hoogwerken, Fiber, elektriciteit en mechanica. Wij bezitten naast gekwalificeerde trainers ook over expertise in de vorm van kwalitatief cursusmateriaal. Onze medewerkers beschikken over de expertise om u bij te staan tijdens het hele opleidingsproces. Deze ondersteuning omvat zowel een deskundige voorbereiding als een leerrijke follow-up. Tijdens onze trainingssessies wordt daarnaast ingezet op het uitbreiden van uw vaardigheden zodat u gewapend bent tegen een veranderende dynamische omgeving op de werkvloer en nieuwe uitdagingen die dit met zich meebrengt.

KCnT is daarom de gedroomde partner voor uw onderneming om de vaardigheden en kwalificaties van uw medewerkers te optimaliseren. Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Coaching

Coaching bij KCnT is kiezen voor de perfecte match tussen onze coach en uw coachee. In 1-2-1 sessies gaat onze coach met uw medewerker aan de slag om zijn/haar skills te verbeteren.

Het aspect Coaching omvat bij KCnT verschillende domeinen. Wij zijn expert in zowel de selecties als de begeleiding van coaches. Daarbij aansluitend hebben wij ervaring met het opzetten van een zelfsturende methode. Na het opzet beschikken coaches over bijkomende vaardigheden die de kwaliteit van hun dienst optimaliseren

Dankzij een persoonlijke en specifieke aanpak staan wij daarom garant voor een optimalisatie van de doelbereiking binnen uw bedrijf, en voor een uitbreiding van de vaardigheden van uw medewerker.

Door een geïntegreerde begeleiding en omvattende ondersteuning zullen wij uw onderneming naar een hoger niveau tillen. De intensiteit en de directe aanpak maken van deze coaching bijgevolg een unieke leerervaring met gegarandeerd resultaat.