Waar staan we voor

KCnT staat voor betrouwbaarheid en expertise

KCnT staat voor betrouwbaarheid en speelt in op de behoeften van uw onderneming. Gaande van doelbepaling tot het effectief realiseren van gestelde doelstellingen. Afhankelijk van de doelstellingen van uw bedrijf bieden wij u bijgevolg specifieke ondersteuning en begeleiding op maat.

KCnT biedt een geïntegreerde ondersteuning aan, gaande van de training en coaching van medewerkers tot het verlenen van professioneel advies om de nodige structurele aanpassingen te garanderen en op die manier de werking van uw onderneming (of onderdelen ervan) te optimaliseren. Onze experts staan daardoor garant voor een leerzame ervaring die een onmiddellijk waarneembaar effect bewerkstelligt.

KCnT staat voor verandering en vernieuwing

KCnT gelooft in verandering en zet hier sterk op in. Wij willen onze klanten daarom weerbaar maken voor technologische en economische ontwikkelingen die vandaag de dag onafwendbaar zijn. KCnT omarmt deze ontwikkelingen, zet erop in én gaat ermee aan de slag.

KCnT zet bijvoorbeeld sterk in op het Agile Framework en bijbehorende scrum methodieken. Het Agile denkkader kan worden aanzien als toonbeeld van het omarmen van verandering. Agile zet in op multidisciplinaire teams die aan de hand van unieke rollen hiërarchische sturing grotendeels overbodig maken. Het is een totaal nieuwe manier van denken die anders kijkt naar de traditionele managementprincipes die gangbaar zijn vandaag. Met daarnaast winsten op de korte termijn is het een unieke kans voor bedrijven om een duurzame ontwikkeling te garanderen.

In Scandinavie (TUI, Spotify) en Nederland (ING) zijn er voorbeelden te vinden van ondernemingen die op succesvolle wijze deze manier van denken integreerden binnen hun bedrijf. KCnT verdiept zich in deze materie en is daarom de geknipte partner om dit framework te introduceren binnen uw onderneming.

Wij realiseren daarnaast dat een continue scholing en bijscholing de sleutels zijn van succes.  De diensten die KCnT aanbiedt zijn daardoor allen gericht op de ontwikkeling van vaardigheden die inspelen op verandering of die zélf verandering inzetten die nodig zijn om een duurzame progressie te realiseren.

KCnT staat voor de ondersteuning van lokaal sporttalent

KCnT treedt niet enkel op als professionele en betrouwbare partner in een veranderend en dynamisch economisch landschap, maar ondersteunt daarnaast ook lokaal sporttalent. De ontwikkeling van lokaal talent is daarom een belangrijke pijler waar KCnT voor staat.

Zo is KCnT een officiële partner van Magali Kempen. Magali is afkomstig van het pittoreske Morkhoven (in de provincie Antwerpen) en bouwt hard aan een toekomst om het te maken in het professionele tenniscircuit. Ondanks veelvuldig blessureleed de afgelopen jaren timmert Magali vastbesloten aan haar weg naar de top. Zo wist zij recent nog op indrukwekkende wijze in zowel het enkel- als het dubbelspel te triomferen op het ITF-tornooi Sharm El Sheikh in Egypte. KCnT beleefde deze prachtige prestatie vanop de eerste rij!

KCnT is echter ook een enthousiaste partner op het recreatieve sportniveau. Zo treedt KCnT op als sponsor van de lokale zaalvoetbalclub ZVC Sint-Martinus. Deze zaalvoetbalploeg, actief in de Kempische zaalvoetbalbond wist de afgelopen seizoenen regelmatig tegenstanders en supporters te verbazen met indrukwekkende prestaties.