Wie zijn we

KCnT is een ambitieuze en betrouwbare partner voor uw bedrijf. Wij stellen onze expertise daarom graag ter beschikking en staan garant voor een dienstverlening op maat voor uw onderneming. Om inzicht te verwerven in onze expertise, skills, ervaring en bijbehorende dienstverlening, stellen wij KCnT bijgevolg aan u voor.

Invullen, vormgeven en optimaliseren van projecten

Sinds 2016 geven wij bij KCnT vorm aan uiteenlopende projecten. Wij vervullen coördinerende rollen en hebben ervaring met het rekruteren van gepaste werknemers, het opvolgen van processen en het analyseren van geleverde prestaties. Daarnaast zijn wij experts in het opvolgen en bijsturen van diverse projecten. Wij garanderen een optimaal resultaat dankzij onze gemotiveerde medewerkers en de verschillende skills die zij bezitten. Verder zetten wij voortdurend in op de maximale ontwikkeling van onze werknemers door deel te nemen aan intensieve en kwalitatieve opleidingen.

Grond- en aansluitingswerken gas en elektriciteit van A tot Z

Recent hebben wij onze activiteiten uitgebreid. Zo beschikken wij sindsdien bij KCnT over de praktische en theoretische kennis om zowel grond- als aansluitingswerken voor gas en elektriciteit adequaat uit te voeren. Ons handelsmerk is het vinden van hoogwaardige totaaloplossingen in overleg met onze klanten. Onze techniekers zijn gediplomeerd om meerdere taken in te vullen en de skills die zij bezitten zijn dan ook uiteenlopend.

KCnT profileert zich dankzij deze nieuwe service eveneens als een dynamisch elektrobedrijf. Net zoals bij al onze services staan kwaliteit, stiptheid en klanttevredenheid centraal. Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers staan garant voor deze voorwaarden en streven altijd het maximale na. Beschouw KCnT daarom gerust als een betrouwbare partner om uiteenlopende aansluitingswerken inzake gas en elektriciteit tot in de puntjes te verzorgen.

Onze expertise en bijbehorende skills

Wij zijn drietalig (Nederlands, Frans en Engels) en beschikken over een ruime expertise inzake softwareprogramma’s en ICT-toepassingen. Naast het ontwerpen en inhoudelijk vormgeven van websites zijn wij ideale partners om het IT Service Management (ITSM) van uw bedrijf te verbeteren of om andere ICT-toepassingen te implementeren. Wij beschikken daarnaast over een ITIL certificatie waardoor wij gewettigd zijn om deze verschillende functies in te vullen.

Daarnaast beschikken wij bij KCnT over het Agile scrum foundation certificaat. Agile is een theoretisch denkkader waarbij de traditionele managementprincipes grotendeels overboord worden gegooid. Er wordt ingezet op nieuwe methodieken en multidisciplinaire teams die op korte termijn winsten opleveren. In plaats van een hiërarchische sturing in stand te houden, waarbij medewerkers vastgeroest zitten in processen en procedures, zal uw onderneming een dynamische en transparante omgeving worden die snel kan inspelen op verandering.

Dankzij de uitbreiding van onze activiteiten is tevens ons team verrijkt met gekwalificeerde medewerkers. Wij beschikken over alle pasjes en certificaten die vereist zijn om gas- en elektriciteitswerken uit te voeren. Hierdoor kunnen wij zoals altijd een maximale kwaliteit en service garanderen.